Disney släpper ny trailer till säsong 3 av The Mandalorian

Disney har släppt en trailer till The Mandalorian säsong 3. Den efterlängtade fortsättningen på Din och Grogus berättelse kommer till Disney+ den 1 mars.

Handling

Efter att Din Djarin och Grogu återförenades i The Book of Boba Fett har de nu gett sig ut på nya äventyr. Din känner att han har förrått den mandalorianska ordern genom sina handlingar och vill därför resa till Mandalor för att sona för sina brott. Säsongen verkar fokusera mycket på mandalorianernas historia, hur det kom sig att de inte gick ihop som ett folk igen efter att Mandalor blev förstört och vad det egentligen betyder att vara en mandalorian – deras motto må vara ”This Is The Way”, men precis som Din och vi i publiken har sett så verkar det inte finnas ett sätt att leva som mandalorian.

Förutom Dins funderingar får vi även se att Grogu har lärt sig mycket under den tid han studerade med Luke Skywalker. Det verkar också som att han börjar få tillbaka minnen om vad som hände med honom under natten då Order 66 skedde.

Bortom de personliga målen börjar saker och ting sakta att förändras i galaxen. Den Nya Republiken gör vad de kan för att skydda freden, men sprickor har redan börjat formas, sprickor som år senare slutligen kommer att gå ihop och skapa The First Order.

Skådespelare

Förutom Pedro Pascal som huvudkaraktären Din kommer vi även att få se Katee Sackhoff som Bo-Katan Kryze, Carl Weathers som Greef Karga, Amy Sedaris som Peli Motto, Emily Swallow som The Armorer, Giancarlo Esposito som Moff Gideon, Tim Meadows och Christopher Lloyd. Några av dem är personer som vi redan är familjära med, antingen från The Mandalorians tidigare säsonger eller från andra Star Wars-filmer/serier medan andra gör sin debut i Star Wars-universumet.

///

The Mandalorian säsong 3 kommer ut exklusivt på Disney+ den 1 mars. Håll ögonen på ytterligare nyheter om serien i framtiden!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).