Så satsar du pengar på Oscarsnominerade filmer

För filmbranschen är Oscarsgalan årets höjdpunkt. Det är då alla nominerade regissörer, skådespelare och kompositörer sitter på helspänn för att se om de tar hem den eftertraktade gyllene statyetten. Men även du som inte jobbar med film kan göra Oscarsgalan lite mer spännande genom att satsa pengar på vilka som kommer att vinna i varje kategori. Det gör du enklast genom att besöka skandinaviska bettingsidor som ofta erbjuder odds på just Oscarsgalan. Läs vidare för att få reda på hur det går till!

Hitta en bra bettingsajt med odds på Oscarsgalan

Alla bettingsidor erbjuder förstås odds på sport, men en del av dem har också utökat sitt utbud till att inkludera händelser inom underhållningsvärlden och politiken. Det brukar till exempel gå att satsa på vem som kommer vinna de amerikanska presidentvalen, vilken artist som får representera Sverige i Melodifestivalen och vem som vinner olika dokusåpor. Dessutom erbjuder en hel del svenska och norska oddssidor också odds på Oscarsgalan. Då kan du titta på tillställningen på TV samtidigt som du hoppas på att just din favorit kommer vinna. Det innebär nämligen en vinst för dig också, och hur stor den bli beror förstås på hur mycket du satsar.

Några exempel på bästa skandinaviska oddssidor för att satsa på vilka som vinner en Oscarsstatyett i de olika kategorierna är till exempel Betsson, Betway, Bet365 och Unibet. Det är fyra riktigt stora och välkända bettingsajter med svensk licens som dessutom har ett fantastiskt utbud av odds på alla möjliga sporter. De har funnits länge och har ett bra rykte på den svenska spelmarknaden, dessutom erbjuder de också casinospel om du vill variera dig eller bara spela några omgångar medan du väntar på att Oscarsgalan ska börja.

Registrera ett konto på sajten

När du har kikat runt på de bettingsajter som erbjuder odds på Oscarsgalan är det dags att göra ditt val. Vi rekommenderar att du väljer en bettingsida som har licens och som erbjuder spel utan konto genom direktinloggning med Trustly och BankID. Detta innebär att bettingsajten är säker att spela på, och att ingen obehörig kan komma över ditt användarnamn och lösenord. En svensk licens säkerställer också att dina vinster blir helt skattefria, till skillnad från spelsajter utanför EU där du får betala 30 % i vinstskatt.

Om du har tänkt att fortsätta spela på odds bör du också ta en titt på vilka sporter som erbjuds. Det kan även löna sig att jämföra oddsen med vad som erbjuds på andra bettingsajter för att försöka öka dina chanser att vinna och få maximal valuta för pengarna.

Sist men inte minst kan du också jämföra de olika välkomstbonusarna för att se vilken bettingsida som är mest generös mot nya spelare. Har du riktig tur kan du dessutom lägga ditt bet på Oscarsgalan med bonuspengar, men läs noga igenom villkoren först för att vara säker på att du följer bonusreglerna och kan ta ut dina vinster utan problem. De bästa bonusarna har låga omsättningskrav som gör att du kan begära ett uttag av vinsten så snart som möjligt.

Lägg ditt bet och håll tummarna

Så fort du är registrerad eller har loggat in på bettingsajten kan du sätta igång att satsa pengar på dina favoriter som du tror kommer att ta hem någon av Oscarsstatyetterna. Först gör du en insättning av den summa du vill spela med. De flesta bettingsidor erbjuder flera olika insättningsalternativ, bland annat Trustly, PayPal, Neteller och Skrill. Sedan väljer du hur mycket du vill satsa, och klickar på det alternativ du tror kommer att vinna i en viss kategori. Efter detta är det dags att bänka sig framför TV:n för att följa Oscarsgalan och hålla tummarna för att just din favorit tar hem priset!  

1 kommentar

Kommentarer är stängda.