Castlevanias tredje säsong kommer i början av mars

Netflix-serien Castlevania får en tredje säsong i början av mars. Den kommer att ta vid där säsong 2 slutade.

Handling

Dracula har blivit besegrad av Trevor Belmont (den sista överlevande medlemmen av den monsterjagande familjen Belmont), Sypha Belnades (en Speaker med magiska förmågor) och Alucard (Draculas son, som är hälften vampyr, hälften människa). Men trots hans död finns det fortfarande två stora hot mot den mänskliga rasen i form av vampyren Carmilla, som vill göra människor till boskap, och Draculas mänskliga följeslagare och Forger Isaac, som vill att den mänskliga rasen ska utplånas. De enda som står i deras väg är Trevor, Sypha och Alucard som än en gång måste samarbeta för att förhindra helvetet på jorden.

Du kan titta på trailern här.

Bra serie, tycker både fans och kritiker

Jag nämnde i en föregående artikel att det är svårt att träffa rätt när det gäller att flytta en serie från ett medium till ett annat. I de flesta fallen misslyckas försöket. Castlevania är ett exempel på när någon gör det rätt. Den har fått beröm från både fans och kritiker, särskilt när det gäller skådespelarna som ger sina röster åt karaktärerna. Serien har även vunnit flera priser, bland annat för Best Male Vocal Performance in Television Series in a Guest Role (Graham McTavish fick priset på grund av sin roll som Dracula) i BTVA People’s Choice Voice Acting Award, Best Animation/Family Poster for a TV/Streaming Series i Golden Trailer och Best TV Animated Series i IGN Award.

Folken bakom serien

Säsongen kommer att bestå av 10 avsnitt. Huvudkaraktärerna har samma röster som tidigare, med Richard Armitage som Trevor Belmont, Alejandra Reynoso som Sypha Belnades och James Callis som Alucard. Regissören Sam Deats återvänder till showen tillsammans med manusförfattaren/verkställande producenten Warren Ellis och de verkställande producenterna Adi Shankar, Fred Seibert och Kevin Kolde.

///

Se fram emot den 5 mars, när säsongens första avsnitt läggs ut på Netflix!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).