Säsong 4 av Cobra Kai får ny trailer

Netflix har släppt en ny trailer till säsong 4 av Cobra Kai, den populära serien som fortsätter The Karate Kid-serien. De nya avsnitten kommer att släppas på Netflix den 31 december.

Handling

De gamla rivalerna Daniel (Ralph Macchio) och Johnny (William Zabka) försöker hitta sätt att förena sina dojos för att ta upp kampen mot Kreese (Martin Kove), som har tagit över Cobra Kai. Detta visar sig dock vara lättare sagt än gjort. Åratal av rivalitet och annorlunda träningsstilar ställer till problem för deras partnerskap.

En annan stor sak med säsong 4 är att Terry Silver (Thomas Ian Griffith) återvänder. Silver var huvudantagonisten i Karate Kid Part III. Han är en gammal vän till Kreese och är oerhört lojal mot honom eftersom Kreese räddade livet på honom när de slogs ihop under Vietnam-kriget. Tillsammans gjorde de upp en plan för att hämnas på Daniel. Han använde pengar och sin karisma för att manipulera både Daniel och folket runt honom för att bryta ner Daniel både fysiskt och psykiskt. Trots att han blev besegrad av Miyagi lovade Silver att Cobra Kai skulle återuppstå en dag och att ingen skulle komma ihåg Miyagi efter han var borta.

Cobra Kai

Cobra Kai utspelar sig 34 år efter den första filmen. Serien följer Johnny Lawrence, som var pojken som huvudkaraktären Daniel LaRosso slogs emot i The Karate Kid (1984). Hans beslut att öppna Cobra Kai karate-dojon igen leder till att hans rivalitet med Daniel återupptas.

Skådespelare

Ralph Macchio och William Zabka återvänder i sina ungdomsroller som Daniel LaRusso och Johnny Lawrence. Andra skådespelare som är med i serien är Xolo Maridueña (Parenthood (2012-2015)) som spelar Miguel Diaz, Courtney Henggeler (The Big Bang Theory (2008, 2013, 2018)) som spelar Amanda LaRusso, Tanner Buchanan (Designated Survivor (2016-2018)) som spelar Robby Keene och Mary Mouser ((Body of Proof (2011-2013)) som spelar Samantha LaRusso.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).