Science-fiction filmer att se fram emot 2015

Låt oss sätta den här på en påle, det skrämmer nog bort de andra...

2015 ser ut att bli ännu ett fantastiskt filmår – och särskilt vad det gäller science-fiction. Här är en lista på sci-fi-filmer du garanterat bara måste se:

Terminator: Genisys
Arnold är tillbaka, men nu är allt mer förvirrat än någonsin när Kyle Reese befinner sig i en ny, alternativ tidslinje. Men, spektaklet måste ändå ses, det är ju ändå Arnold som mördarrobot på nytt.

Låt oss sätta den här på en påle, det skrämmer nog bort de andra...
Låt oss sätta den här på en påle, det skrämmer nog bort de andra…

Star Wars VII: The Force Awakens
Förhoppningarna är enorma vad det gäller JJ Abrams möjligheter att lyckas. Men, å andra sidan kan det ju inte bli sämre än Star Wars I-III. Eller?

SWTFA

Jurrassic World
Ja, dinosar tröttnar vi aldrig på, inte ens om det är samma koncept som sist. Originalberättelser är det ont om i Hollywood, så vi förlåter dem den här gången.

jurassicworld

Mad Max: Fury Road
Äntligen säger jag bara. Äntligen.

Ant-Man
Tja, kalkoner hade kanske varit mer passande att använda som mixer i det här fallet, men måste ändå ses. En människa och en myra i ohelig förening kan bara bli br… värt att se i alla fall.

Fantastic Four
Remake nummer tvåtusenetthundra… Tja, jag vet inte men det går allt snabbare mellan nya versioner av filmer som inte hunnit svalna. Ändå är FF en story värd att bankas, blötas och kölhalas. Dyker Silversurfaren upp igen är jag helsåld.

Avengers: Age of Ultron
Ibland känns det som om Avengers är en komedi, men att missa hämnarnas framfart genom världen vore lika illa som att missa ett avsnitt av Dallas på åttiotalet.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 kommentarer

2 trackbacks/pingbacks

  1. Kommande film: Automata (2014) - Spel och Film
  2. Kommande film: Automata (2014) » Carling Creations

Kommentarer är stängda.