Kommande film: Automata (2014)

Antonio Banderas har spelat allt från desperado till maskerade hämnare och Che Guevara. Det är i de hårda rollerna han gör sig bäst och som Jacq Vaucan i Automata verkar han spela lika tuff som någonsin.

Automata är en science-fiction film som utspelar sig i en värld där robotar är lika vanliga som dammsugare. De styrs av robotikens tre lagar, vilket bland annat innebär att de inte får försöka modifiera sig själva. När det händer börjar Vaucan undersöka vad det är som händer, vilket gör att han upptäcker att hela mänsklighetens framtid står på spel. Vad nu det innebär. Inte mycket mer är känt, förutom att Melanie Griffith och Dylan McDermott är med. Trailern, som du kan se nedan, utlovar en spännande film med en ordentlig dos science-fiction.

Och du, robotarna är snart här vare sig vi vill eller inte…

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.