Ser du också på film i en av Sveriges vanligaste mobiler?

Filmtittande i mobilen

Att se en film idag, ensam eller tillsammans, innebär inte längre att boka in en tid för att ta sig till stan och gå på bio eller att gå till videobutiken på hörnet för att se vilka nya filmer som kommit ut på hyllorna för att upptäcka att någon annan hann hyra den just innan du kom. Att se en film idag innebär inte heller att du behöver vänta till klockan nio på kvällen för att det är då fredagsfilmen börjar.

Idag finns all världens filmer, dokumentärer och serier ett knapptryck bort i vår hand. Tack vare den teknik och den kvalitet som finns i våra nya telefoner idag är upplevelsen inte längre någonting man kan klaga på. Dessutom är utbudet enorm, vilket inte är en lätt sak i sig. Film gör sig fortfarande bra i tv-soffan gärna tillsammans med godispåsen eller chipsskålen och i princip alla mobiler som tillverkas idag har bra videostreamingkvalitét. Även om tv-soffan många gånger är att föredra när du vill se din favoritserie är det ändå skönt att tekniken nu är mobil så den kan förgylla vilken tågresa eller regnig campingsemester som helst.

Den viktigaste pryl vi har

Telefonen är idag en av våra viktigaste prylar och används inte längre bara för samtal utan erbjuder tjänster som videouppspelning, spel, musik och betalningsalternativ. Telefonen har blivit ett redskap vi inte klarar oss utan, där har vi våra kontakter, bankärenden, foton och inköpslistor. Tillbehören till våra telefoner blir dessutom fler och fler och det finns gott om sätt att göra sin telefon personlig genom att till exempel välja ett skal som passar inte bara telefonen utan vem du är. Hos The Mobile Store hittar du skal till din iPhone 12 och andra mobiler, till exempel kan du göra en egen design på ditt mobilskal. Här finns även andra tillbehör och reservdelar.

iPhone vanligaste mobilen

I Internetstiftelsens senaste rapport om Svenskarna och internet kan man läsa att iPhone är den vanligast mobilen som används i Sverige. ”Andelen svenskar som har en iPhone har ökat med två procentenheter sedan 2017 till 48, när man även räknar med de som har både iPhone- och Androidtelefoner. Även andelen som har en Androidtelefon har blivit fler, 40 procent, jämfört med 39 procent 2018. Båda sorternas mobiltelefon har ökat medan framför allt de som inte tidigare hade en smartmobil har minskat till 8 procent, jämför med 12 procent 2017.”

Är du ägare av en iPhone eller en annan typ av smartphone hittar du hos The Mobile Store ett av de största sortiment av mobilskal och mobiltillbehör, från de allra lyxigaste till de riktigt billiga. Har du till exempel en iPhone X finns det en mängd skal att välja bland här: https://www.themobilestore.se/mobiltillbehor/apple/iphone-x/skal/.