Snart dags för en ny tävling

Tack vare att Fox Paramount Entertainment har gett oss tre rykande heta exemplar av Deadpool på Blu-ray kommer snart en tävling där du kan vinna ditt eget exemplar. 

Innan dess ska vi förstås recensera Deadpool. För dig som ännu inte fångat upp en av de mest omtalade filmerna det här året så handlar Deadpool om Wade Wilson (Ryan Reynolds) som får helande krafter efter ett misslyckat experiment. Mer än så ska vi inte berätta – men håll utkik efter både recension och tävling. Vill du vara säker på att inte missa tävlingen kan du alltid gå med i vårt nyhetsbrev, som du får en gång per vecka.

deadpool-gallery-03-gallery-image

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.