Solasta: Crown of the Magister får ny DLC

Idag har TV-spelet Solasta: Crown of the Magister fått en ny DLC: Lost Valley. Lost Valley innehåller en helt ny kampanj och möjligheten att spela ihop med upp till tre andra spelare.

Lost Valley

I kampanjen i Lost Valley börjar man som helt nya karaktärer. Den innehåller bland annat helt nya platser att utforska, fiender att slåss mot, nio nya subklasser, möjligheten att ändra svårighetsgraden under spelets gång och olika slut på berättelsen.

En grupp äventyrare ger sig djupt in i det idylliska Valley of the Dominion i jakt på en saknad prins. Under resans gång upptäcker gruppen gamla Manacalon-vägar som glömdes bort efter att Revan skedde. Med maktbalansen i fara och olika fraktioner som kämpar för att hamna på toppen finns det gott om hemligheter att avslöja innan gruppen måste vilja vilken sida de måste stå på för att överleva.

Solasta: Crown of the Magister

Solasta består av landmassor avskiljda från varandra efter att ett apokalyptisk händelse splittrade hela världen. Under de senaste tusen år har olika faktorer haft en politisk kapplöpning mot varandra. En av deras största resurser har varit äventyrare som gett sig ut i de mer ogästvänliga områdena i ett försök att hitta förlorade artefakter. Det har länge funnits en viss balans mellan fraktionerna, men den sköra freden hotas att brytas den dag en grupp äventyrare skickas till fortet Caer Lem…

  • Skapa en grupp av äventyrare med hjälp av Solasta unika karaktärskaparprogram.
  • Utforska bortglömda gruvor och grottor i jakt på uråldriga artefakter. Håll dock ögonen öppna: ljus i mörka rum har en tendens att dra till sig uppmärksamhet…
  • Slåss mot fiender i ett turbaserat och taktiskt stridssystem. Solastas dynamiska omgivningar kan användas både till din fördel och nackdel. Tänk i tre dimensioner när du gör dina val i spelet. Det är upp till dig att lösa situationen på bästa sätt.

Klicka här för att få reda på mer om Solasta: Crown of the Magister.

///

Om ni inte äger Solasta: Crown of the Magister har ni möjligheten att köpa spelet 60% billigare ända fram till den 21 april.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).