Stephanie Beatriz har roll i den kommande serien Twisted Metal

Skådespelaren Stephanie Beatriz (Brooklyn Nine-Nine, Encanto) kommer att vara med i Peacock-adaptionen av Sonys populära spelserie Twisted Metal. Hon kommer att spela rollen som Quiet, som är en intensiv, tuff biltjuv som inte har någon impulskontroll alls. Hon kommer att spela tillsammans med Anthony Mackie (The Falcon and the Winter Soldier), som har huvudrollen som John Doe.

Manusförfattaren Michael Jonathan Smith, mest känd för att ha jobbat på Cobra Kai, kommer att skriva för serien.

Om Twisted Metals

Twisted Metal är en spelserie om ett demolitionsderby där förarna använder ballistiska projektiler, maskinvapen, minor och andra typer av vapen (vilket bland annat har satellitvapen och atomvapen). Spelarna väljer ett fordon och en arena (eller en rad av arenor om de väljer att spela i storymode) för att slåss mot andra förare. Olika typer av vapen och uppgraderingar är utspridda på gatan och plockas upp när de blir överkörda. Föraren som överlever derbyt är vinnaren.

Ett nytt Twisted Metal-spel vars handling kommer att vara kopplad till serien sägs vara under utveckling, men det har ännu inte kommit någon officiell bekräftelse.

Kommande TV-serier baserade på TV-spel

Twisted Metal är endast en av många TV-spelsadaptioner som är under production just nu. Nästa år kommer HBO:s adaption av The Last of Us att bli färdig. Serien kommer att handla om Joel och Ellie’s resa, men kommer inte vara en direkt återberättning av handlingen i spelet. Pedro Pascal spelar Joel medan Bella Ramsey har rollen som Ellie. Båda två hade roller i TV-serien Game of Thrones.

Förutom The Last of Us kommer även Alan Wake att få en TV-serie adapterad av AMC Networks, som är mest känd för att ha skapat The Walking Dead-serien och dess sidoserier, vilka är adaptioner av Robert Kirkmans kända serietidning The Walking Dead.

///

Håll ögonen öppna för fler nyheter om Twisted Metal i framtiden!

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).