Tävla och vinn A Quiet Place

quiet place

För ovanlighetens skull kör vi dubbeltävling den här veckan. Förutom Rampage tävlar vi, tack vare 20th Century Fox,  ut tre exemplar av A Quiet Place på blu-ray. 

Utomjordingar (får vi anta, vi får aldrig riktigt reda på om de är utomjordingar eller resultatet av något genetiskt experiment) har tagit död på större delen av jordens befolkning. De här varelserna käkar allt levande de kommer över på löpande band. Men bara om du väsnas, eftersom minsta ljud får dem att komma rusandes. I den här världen lever familjen Abbott; mamma Evelyn (Emily Blunt), pappa Lee (John Krasinski) och barnen Regan (Millicent Simmonds), Marcus (Noah Jupe) och Beau (Cade Woodward). De har lärt sig att vara helt tysta och kommunicerar i princip bara med teckenspråk.

A Quiet Place är en oerhört spännande film som du förstås vill ha en chans att vinna.

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  I A Quiet Place jagas människor av skrämmande varelser och de måste vara tysta för att kunna överleva. Vad skulle du göra för att överleva en sådan katastrof och framför allt hur skulle du lyckas vara tyst?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördag den 18:e augusti, 23.59 och skriv A QUIET PLACE i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Eftersom vi kör två tävlingar den här gången är det extra viktigt att märka upp svaret.

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av A Quiet Place på blu-ray hemskickat i brevlådan.

a quiet place
Left to right: Emily Blunt and Millicent Simmonds in A QUIET PLACE, from Paramount Pictures.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-08-18. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.