Tävla och vinn Atlas Rogue på PC

atlas rouges

Nu är det dags för lite helgtävling på Spel och Film. Vi tävlar ut fem färska exemplar av Atlas Rogue – ett nytt taktiskt co-op spel.

OBSERVERA – TÄVLINGSTIDEN ÄR FÖRLÄNGD TILL ONSDAG PGA ADMINISTRATIONSTEKNISKT FEL.

Co-op brukar sällan vara turbaserat, åtminstone är det rätt sällsynt. Atlas Rogue ger upp till fyra spelare möjligheten att kämpa sig fram genom staden Atlas. Det handlar om att förhindra en reaktor från härdsmälta genom att jaga nycklar som de onda Trust har tagit.

Atlas Rogue är nu i Early Access men nycklarna ger dig förstås åtkomst till det fulla spelet när det väl släpps. Det går att spela själv eller med vänner.

LÄS MER: Officiell hemsida

Notera: Vinsten är digital och levereras som en kod till Steam!

Vill du vara en av fem lyckliga vinnare behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Vilket företag har utvecklat spelet Atlas Rogue?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast onsdag 25:e november 2020, 23.59 och skriv ATLAS ROUGE i ämnesraden. Glöm inte att använda en e-postadress du kan nå om du vinner. Vi skickar bara ut vinsten som digital kod till en giltig e-postadress.

Av alla som svarar rätt på frågan kommer fem svar slumpas fram och tre vinnare får vardera ett digitalt exemplar av Atlas Rogue!.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2020-11-25. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.