Tävla och vinn Bumblebee

bumblebee

Vi kör igång en andra Bumblebee-tävling. Allt för Bumblebee, och visst är det svårt att inte älska den fina, klargula roboten.

Missa inte vår andra tävling, där du kan vinna lite roliga Bumblebee-prylar.

Tack vare våra vänner på 20th Century Fox har vi nöjet att tävla ut hela tre exemplar av Bumblebee på blu-ray. Allt du behöver göra för att vara med och tävla om den här fantastiska storfilmen är följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Robotarna i Transformers kommer från den animerade serien med samma namn. Bumblebee var en av de första robotarna att dyka upp i serien. I vilken ordning dök han upp i serien, som nummer ett, två, tre, fyra, fem eller något annat nummer?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördag 25:e maj 2019, 23.59 och skriv BUMBLEBEE BLU-RAY i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får Bumblebee på blu-ray hemskickad.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2019-05-25. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.