Tävla och vinn Deadpool 2

deadpool 2

Då var det dags att tävla igen och den här gången gäller det allas vår Deadpool. Tack vare 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av Deadpool 2 på blu-ray. 

När vi nyligen recenserade Deadpool 2 var det med stor glädje filmen fick ett toppbetyg. Deadpool 2 överträffar första delen och det är ingen tvekan om att det är en väldigt sevärd film. Om man nu gillar humorn, satiren och alla skämt som går så långt under bältet det går. I huvudrollen ser vi återigen Ryan Reynolds, och han har gott sällskap av Josh Brolin, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand, TJ Miller, Eddie Marsan, Zazie Beetz, Jack Kesy, Leslie Uggams, Karan Soni, Julian Dennison, Stefan Kapicic, Hayley Sales, Hunter Dillon och Andréa Vawda.

Vinn Deadpool 2

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Deadpool 2 baseras förstås på Marvel-karaktären med samma namn. Vilket år dök Deadpool första gången upp i en serietidning?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag den 30:e september, 23.59 och skriv DEADPOOL i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Deadpool 2 på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Ryan Reynolds stars as Deadpool in Twentieth Century Fox’s DEADPOOL 2. Photo Credit: Courtesy Twentieth Century Fox.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-09-30. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.