Tävla och vinn The Nun

vinn The Nun

Då var det dags för årets första tävling – som är en skrämmande tävling. Den här gången gäller det The Nun. Tack vare 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av The Nun på blu-ray. 

En nunna kan väl inte vara farlig? Har du sett The Conjuring 2 så vet du att vissa nunnor vill man inte möta. Nu råkar det vara samma nunna som dyker upp i The Nun, fast här får du veta berättelsen bakom. I The Nun ska en präst och en novis utreda en nunnas självmord i ett avlägset kloster. Helt enkelt den perfekta platsen för en skräckis.

Vinn The Nun

Givetvis vill du se den här filmen. Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  I en av huvudrollerna i The Nun ser vi Taissa Farmiga. Hon har en syster som också spelat i ett antal skräckfilmer. Vad heter Taissas syster?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag den 20:e januari 2019, 23.59 och skriv THE NUN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av The Nun på blu-ray hemskickat i brevlådan.

vinn the nun

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2019-01-20. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.