Tävla och vinn The Predator

vinn the predator

Tävlingarna duggar tätt. Tack vare våra vänner på 20th Century Fox kan vi anordna ännu en tävling. Den här gången står tre blu-ray exemplar av The Predator (2018) på spel.  

Originalet av The Predator kom 1987, den gången med Arnold Schwarzenegger i huvudrollen. Predator i 1987 års utgåva blev snabbt en kultfilm som har lett till flera uppföljare. The Predator i 2018 års utgåva är den fjärde filmen om rovdjuren från rymden, och den sjätte filmen om man också inkluderar Alien vs Predator-filmerna.

Nu har du en chans att vinna ditt eget exemplar av The Predator på blu-ray, genom att delta i den här fantastiska tävlingen.

Vinn The Predator

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande frågor:
  I den första filmen om rovdjuren från rymden styrs gruppen kommandosoldater av en CIA-agent vid namn Al Dillon. Vad heter skådespelaren som spelar Al Dillon och i vilken film spelar han en boxare?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag den 27:e januari 2019, 23.59 och skriv THE PREDATOR i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av The Predator på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2019-01-27. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.