Tävla och vinn Those Who Wish Me Dead

those who wish me dead

Äntligen är det dags för tävling igen på Spel och Film. Tack vare våra vänner på SF Studios kan vi ge dig en chans att vinna Angelina Jolies nya film Those Who Wish Me Dead på blu-ray.

Those Who Wish Me Dead är en actionfilm med högt tempo, där Angelina Jolie spelar brandkvinnan Hannah Faber. Hon hamnar mitt i en kamp på liv och död när två lönnmördare jagar en ung pojke genom skogen där hon sitter brandvakt.

Vår recension kommer snart, men i väntan på den ska du förstås vara med och tävla.

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Angelina Jolie har en framgångsrik karriär som skådespelerska. Även hennes pappa är en känd skådespelare. Vad heter han?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördag 21:e augusti 2021, 23.59 och skriv ANGELINA i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer ett svar slumpas fram och en ensam vinnare får ett exemplar av Those Who Wish Me Dead på blu-ray.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2021-08-21. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.

Trailer Those Who Wish Me Dead