The Batman börjar filma igen i juli

Ända sedan mars är det många filmer och serier som har fått avbryta sin filmning på grund av coronaviruset. Nu har Storbrittanien tagit beslutet att de ska låta några utvalda filmer och serier att fortsätta filma där de slutade. Men, det är på villkoret att de följer de riktlinjer som staten har satt med tanke på coronaviruset. En av dessa filmer är The Batman.

Redan i juli verkar det som att The Batman kommer att börja filma igen. För att få påbörja filma måste de dock följa de säkerhetsregler som vi alla runt om i världen har börjat föra in vardagen: håll dig på 2 meters om du kan, kolla temperaturen på alla som jobbar där, ha ordentligt med tvål och handsprit till alla, stanna hemma om du känner dig sjuk osv. Det kommer säkert att dra ut på filmningen, men det är bättre än alternativet, vilket är att inte filma alls.

Det är inte bara The Batman som kommer att börja filma igen. Den tredje filmen ur The Fantastic Beasts-serien har också fått tillåtelse att starta upp igen. Det är också prat om att både Netflix-serien The Witcher och live-action versionen av Little Mermaid snart kommer att få börja filma.

Rollista

Robert Pattinson (Twilight (2008) kommer att spela huvudrollen som Bruce Wayne/Batman. Andra skådespelare som delar rollistan med Pattinson är Colin Farrell (The Lobster (2015) som The Penguin, John Turturro (Transformers (2007) som Carmine Falcone, Andy Serkis (The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001) som Alfred, Zoe Kravitz (Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)) som Selina Kyle/Catwoman, Paul Dano (12 Years a Slave (2013)) som Eddie Nygma/The Riddler och Jeffery Wright (Casino Royale (2006)) som James Gordon.

///

The Batman kommer på bio den 1 oktober 2021. Så det dröjer lite innan vi får se om filmen är en av de bra Batman-filmerna eller om den blir ännu en besvikelse i Batmans långa historia.

Om Jill Johansson 387 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).