Tjuv och polis i Battlefield Hardline

Spelserien Battlefield har hittills handlat om soldater i krig. Serien började år 2002, med Battlefield 1942 och sedan dess har hela 28 olika versioner släppts, om man räknar in expansioner i antalet. Alla har de handlat om slagfält med soldater som massakrerar varandra och fokus är online multiplayer. Men snart flyttas slagfältet till en helt annan arena, när Battlefield Hardline släpps senare i år.

Battlefield Hardline kommer att handla om kampen mellan poliser och banditer, och vad vi kan förstå kommer Hardline att till största delen utspelas i storstadsmiljöer. Ett antal olika spellägen kommer att finnas, som exempelvis Heist-läget där du som tjuv ska spränga värdetransporter och försöka undvika att bli tagen av poliserna. Ett annat läge är Resuce där SWAT-poliser ska försöka rädda gisslan från skurkarna. Det verkar väldigt lovande.

Jag hittade dessutom en video där en av BETA-testarna berättar om sina upplevelser. Rätt OK video med en utryckning till en pågående strid. Hardline verkar definitivt vara ett spel värt att se fram emot – och enligt Electronic Arts själva ska Hardline släppas 21 oktober 2014.

Förboka på CDON.

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Spelrecension: Star Wars Battlefront (PC) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.