Trailer: Independence Day – Återkomsten (2016)

Vi visste att de skulle komma tillbaka – eller åtminstone hoppades vi på det. I tryggheten från en biosalong kan man kosta på sig att önska att utomjordingarna dyker upp igen, så länge det är på bioduken. Här på Spel och Film kan du se trailern till nästa års kanske mest efterlängtade science-fiction: Independence Day – Återkomsten.

När Will Smith tillsammans med Jeff Goldblum och Bill Pullman spöade utomjordingarna i Independence Day var det gott om action. Roland Emmerich stod för underhållningen och han ger sig återigen in på att regissera. Trailern nedan ger dig allt du behöver för att börja längta redan nu. Det ser ut att bli minst lika mycket fart, fläng, grön laser och effekter som i förra filmen. Dessutom i ett större format.

 

 

independence day 2

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 trackbacks/pingbacks

  1. 10 filmer att se fram emot 2016 - Spel och Film
  2. 10 filmer att se fram emot 2016 – Carling Creations

Kommentarer är stängda.