Trailer för Star Wars: The Last Jedi

Äääääntligen… tänkte jag när jag såg att det hade kommit en trailer för The Last Jedi. Sedan såg jag den och… tja, jag vet inte. Se själv vad du tycker, och läs mina kommentarer efter trailern.

 

De flesta Star Wars-trailers jag har sett har alltid gett mig en önskan att se mer. Längta till filmen. Den här trailern gjorde det definitivt inte. Jag kände mig istället totalt likgiltig och har istället en känsla av att jag inte ens behöver gå och se den på bio. Vilket jag självklart kommer att göra ändå, men det här var nog en av de mest platta trailers till Star Wars-filmer jag har sett. Och anledning till att jag känner så är att trailern har ingen känsla. Det är en enorm skillnad mot trailern till The Force Awakens, eller Rogue One.

Vad tycker du?

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Filmrecension: Ocean’s Eleven (2001) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.