UFO Sweden får sin första poster

UFO Sweden har precis fått sin första filmposter. Crazy Pictures kommande film är en äventyrs/scifi-film som handlar om en dotter som är övertygad om att hennes pappa har blivit kidnappad av de utomjordingar som han var övertygad fanns ute i rymden.

På postern kan man se huvudkaraktären, spelad av Inez Dahl Torhaug, med ensemble när de tittar upp i skyn.

Handling

När en fosterhemsplacerad tonårsrebell misstänker att hennes pappa inte är död, utan kidnappad av ufon, tar hon hjälp av en UFO-förening för att ta reda på sanningen. Tillsammans ger de sig ut på ett riskfyllt äventyr, som tar dem långt utanför lagens gränser och in i en värld fylld av UFO-expeditioner, konspirationer och oförklarliga fenomen.

Rollistan

Rollistan består av Inez Dahl Torhaug (Jag tror jag är lite kär i dig), Jesper Barkselius (Den blomstertid nu kommer), Sara Shirpey (Systerkoden), Eva Melander (Gräns), Oscar Töringe (Top Dog), Håkan Ehn (Den blomstertid nu kommer), Isabelle Kyed (Snöänglar), Mathias Lithner (Lasermannen) och Niklas Kvarnbo Jönsson (Tunna blå linjen).

Crazy Pictures

Crazy Pictures är ett filmkollektiv som har varit aktiva ända sedan 2008. De är baserade i Norrköping och består av en grupp filmfantaster som gick ihop efter studenten för att de ville skapa spektakulära, svenska filmer. Under sin karriär har de mest gjort reklamsnuttar (bl. a. åt Pantamera, Grandiosa, Lidl, Falcon, Media Markt och Minecraft) och kortfilmer (ex: Vaskduellen, Övertidskrig, Se mig, De arbetslösa, Nakenlekar, Du ritar fult, Happy Ending) men 2018 släppte de sin första långfilm, Den blomstertid nu kommer, som fick över 110 000 biobesök och har sålts till över 100 länder. Det motiverade dem ännu mer att skapa svensk film som kunde ta världen med storm och UFO Sweden är resultaten av deras passion.

Du kan läsa mer om Crazy Pictures på deras hemsida.

///

UFO Sweden har biopremiär den 25 december. Håll ögonen öppna för fler nyheter!

Om Jill Johansson 388 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).