Vinnaren av Crazy Comedy Collection

Please follow and like us:

Nu är vår tävling där en vinnare kunde vinna Crazy Comedy Collection på DVD avslutad. Den här gången var frågan lite svårare, bara hälften av alla som skickade in lyckades svara rätt. 

Frågan var vilken av filmerna i Crazy Comedy Collection som Leslie Nielsen inte är med i. Några få hade svarat fel med att han inte är med i Airplane – Titta vi flyger, vilket han är. Där spelar Leslie Nielsen den gode Dr Rumack.

Lite fler hade svarat fel med att han inte är med i Airplane II – Nu flyger vi ännu högre. På sätt och vis är det rätt, han spelar inte direkt, men är faktiskt med indirekt genom arkivfoto.

Däremot den film vi sökte som han absolut inte är med i är Top Secret!

Av alla som skickade in och svarade rätt har vi slumpat fram en vinnare. Vinnaren den här gången är:

Paul Andersson, Höganäs

Stort grattis – filmen kommer inom kort i brevlådan.

Ni som inte vann – missa inte att tävlingen om Walking Dead Säsong 7 fortfarande pågår. Snart kommer vi dessutom tävla ut två filmer till, en med stränder i fokus och en med en fantastisk kvinna.

Please follow and like us:
Om Magnus 1050 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.