DreamHack Winter 2021 presenterar sina event

DreamHack Winter kommer i år att hållas i Elmia Kongresscenter i Jönköping den 25-28 december. Här är några av de event som du kan se fram emot om du besöker festivalen i år!

Expo

Expon kommer att hållas i LAN-hallarna och är en mycket spännande tidpunkt för de 3222 LAN-gäster som besöker DreamHack Winter i år. Expotiderna är torsdag den 25 nov 16:00-20:00, fredag den 26 november 12:00-18:00 och lördag den 27 november 12:00-18:00.

Stream Studio

DreamHacks Stream Studio återkommer och kommer även i år att bli gästade av flera av dina favoritstreamare. Registering till DreamHack Winter 2021 Stream Studio kommer att vara öppen till den 10 november.

DreamWheel

Det så kallade DreamWheelet kommer att vara kopplingen mellan alla aktiviteterna som finns på DreamHack Winter 2021. Festivalens gäster kommer att få chansen att vinna många fina priser genom att spela på hjulet. För att få använda hjulet måste du använda DreamHackCoins. Du får tag på dessa mynt genom att delta i de olika aktiviteter som finns utspridda på festivalen. Du kan också få tag på dem genom att vinna en tävling/turnering eller genom att avsluta en uppgift vid ett Expo stånd. Alla hjulets priser kommer från festivalens partners och sponsorer.

Game Pass PC

Alla LAN-spelare kommer att få koder till Game Pass PC med en gratis tremånadsprenumeration. Värdet på prenumerationen är 300 SEK. Tävla mot youtoubaren L22 på stora scenen. Här är en lista på alla spel som Game Pass PC täcker.

Female Legends och Nattskiftet

Sedan 2016 har samarbetet med Female Legends hjälpt att skapa en säker och välkomnande upplevelse för kvinnor och icke-binära individer som deltar i DreamHack event. Female Legends kommer att ha en vilorum tillsammans med Nattskiftet där gäster kan chilla, snacka och få hjälp när det gäller folks giftiga attityder, mobbning och trakasserier.

Om du vill ta reda på mer information om DreamHack Winter kan du besöka deras hemsida här.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).