Battlefield 2042 får ny trailer

EA DICE har släppt en ny trailer till Battlefield 2042s Portal-mode, ett mashup-mode som låter spelare kombinera element från flera olika Battlefield-spel för att skapa en ny upplevelse.

Portal-mode

Den nya spelmomenttrailern visar upp hur det ser ut när karaktärer, element, vapen och föremål från olika Battlefield-spel blandas med varandra. Till exempel kan det se helt galet ut om man kombinerar Battlefield 1942 med Battlefield 2042. Det finns oerhört många möjligheter för vad du kan skapa med Portal-modet.

Portal innehåller banor, vapen, föremål och karaktärer från Battlefield 1942, Battlefield: Bad Company 2, Battlefield 3 och Battlefield 2042. Spelare kan välja existerande blandningar eller göra en egen blandning med hjälp av Portals kraftfulla verktyg.

Precis som Mario Maker kommer spelare att kunna spela blandningar som andra spelare har gjort. Det finns dessutom blandningar som utvecklarna själva har skapat. Klassiska banor som Arica Harbor, El Alamein, Battle of the Bulge, Valparaiso, Caspian Border och Noshahr Canals har blivit uppgradera till den nya spelmotorn Frostbite för att få dem att se mer fräscha och moderna ut.

Battlefield 2042

Precis som alla de andra Battlefield-spelen är Battlefield 2042 ett FPS. Till skillnad från de andra spelen i serien har Battlefield 2042 inte någon singleplayer-kampanj. Istället sker handlingen helt genom multiplayer.

2042 är världen under stor stress. EU har kollapsat, 70% av alla satelliter har kraschat till Jorden och USA har gått in i krig med Ryssland. Det är i den här framtiden som spelarna kastas in.

Battlefield 2042 är en av de spel som egentligen skulle ha kommit ut tidigare, men som blev försenade på grund av Covid-19. Spelet kommer ut den 19 november, men Game Pass- och EA Play-prenumeranter kan pröva på spelet under 10 timmar den 12 november. Detta är också samma datum som spelets Gold och Ultimate Editions kommer att låsas upp.

///

Om du vill veta mer om Battlefield 2042 kan du besöka spelets hemsida här.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).