Brightburn – Den onde Stålmannen

brightburn

Vad hade hänt om Clark Kent inte var den helyllekille som han hittills har porträtterats som? Om han helt enkelt var tvärtom? Ond som hin håle själv? 

Visserligen är det inte Clark Kent vi möter, och inte ens någon ur familjen Kent. Det är inte exakt samma historia som i Stålmannen, men grunderna är lika i och med att ett barnlängtande par som inte kunnat få barn en dag får leverans av en bebis via ett kraschande rymdskepp. 

Nu är det svårt att säga riktigt hur ond den unge mannen blir i Brightburn, men av trailern att döma verkar han redo att förgöra allt och alla. Brightburn är helt enkelt en superhjältefilm fast utan hjälte. 

I rollerna ser vi Elizabeth Banks, David Denman, Jackson A. Dunn, Matt Jones och Meredith Hagner. Filmen har premiär i maj, 2019. 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.