Fria Ligan släpper Alien-rollspel

alien-rollspel

Undertecknad är en gammal rollspelare och kan bara jubla över att Fria Ligan ska släppa ett rollspel baserat på Alien-filmerna.

Alien och Aliens är också två av mina favoritfilmer, vilket gör det hela ännu bättre. Gillar man som jag att rollspela kan man förstås inte motstå ett rollspel som utspelas i de här skrämmande miljöerna.

Rollspelet kommer att utspelas strax efter händelserna i Aliens, där spelarna får uppleva The Outer Rim Frontier. Även om inte allt är känt kan jag bara gissa att spelarna kommer att få en chans att spela både som Colonial Marines, kolonister, gruvfolk och givetvis som representanter för Weyland Yutani.

Utöver möjligheten att spela vilka sorts äventyr som helst i den här världen kommer möjligheten att spela igenom filmerna, i vad Fria Ligan beskriver som ”Cinematic Mode”.

Jag kan inte vänta och hoppas att det här projektet inte dras med några förseningar. Vill du läsa mer, se fler bilder och även en trailer, kan du besöka den officiella hemsidan.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Köp en klassisk arkadmaskin - Spel och Film

Kommentarer är stängda.