Ni vann biljetter till Midway

Nu är vår tävling där tre lyckliga vinnare kunde vinna biobiljetter till storfilmen Midway avslutad.

Det var många som var med och tävlade. När vi skapade tävlingen trodde vi att det kunde bli en svår fråga att knäcka, men i princip alla lyckades svara rätt. Frågan vi ville ha svar på var följande:

Roland Emmerich har skrivit många filmmanus och regisserat många andra storfilmer. Han hade dock från början tänkt att jobba som produktionsdesigner för film och inte som regissör eller manusförfattare. Men när han såg en viss film på sjuttiotalet ändrade han sig – som tur var. Vilken film fick honom att ändra sig?

Svaret var Star Wars – Stjärnornas Krig. Efter att Emmerich såg Star Wars bestämde han sig för att själv göra film. Kul att Star Wars hade en sådan effekt, för Emmerichs filmer är episkt bra.

  • Kjell Persson, Malmö
  • Titti Skarp, Mockfjärd
  • Ingegerd Rönnlid, Simrishamn

Stort grattis till er som svarade rätt! Biljetterna kommer på posten.

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Ni vann biljetter till Midway - Filmfeed

Kommentarer är stängda.