Second Extinction kommer till Xbox nu i vår

Systemic Reaction har bekräftat att deras co-op multiplayer FPS-spel Second Extinction kommer att släppas på Xbox Series X/S och Xbox One via Xbox Game Preview nu i vår.

Handlingen

Dinosaurierna har återkommit och tagit över Jorden. Det är upp till dig att ta tillbaka din planet och göra fossiler av dem. Beväpna dig med en rad av mäktiga vapen och slåss ensam eller med vänner mot de monstruösa rovdjuren från en svunnen tid, rovdjur som med sina mutationer är dödligare än någonsin!

Du kan titta på speltrailern här.

Spelfunktioner

I Second Extinction kan upp till tre spelare slåss mot horder av blodtörstiga dinosaurier i snabba och intensiva fighter på jordens vidsträckta ödelandskap. Ända sedan de släppte spelet på Steam Early Access förra året har Systematic Reaction fortsatt att uppdatera spelet. Med hjälp av spelarnas feedback får de ständiga tips på hur de kan förbättra spelet. Under tiden som spelet finns i Early Access kommer det att uppdateras med nya vapen, svårighetsgrader, dinosauriemutationer, War Effort-event och mera. I framtiden kan du hålla koll på nya uppdateringar med hjälp av spelets vägkarta.

War Effort

War Effort är Second Extinctions community-drivna, globala metaspel som reflekterar förändringar i fighten mot dinosaurierna. Genom att fullfölja uppdrag och aktiviteter kommer du att ha direkt påverkan på regionernas hotnivåer och deras utmaningar. Vinn striden med ditt lag – vinn kriget med spelare över hela världen!

Systemic Reaction

Systemic Reaction är en division från Avalanche Studios Group som består av folk med lång erfarenhet av att skapa spel. Divisionen har både Stockholm och Malmö som baser. Deras fokus ligger i att skapa nya,spännande spel i unika miljöer. De säger själva att de vill använda sina gemensamma erfarenheter till att skapa spel som både de själva gillar och som deras spelare gillar. Förutom Second Extinction har de även Generation Zero uppe på Steam Early Access och mer är att komma.

///

Om du vill få reda på mer information om Second Extinction och Systematic Reaction kan du klicka här.

Om Jill Johansson 381 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).