Snart premiär för Glass

glass

Uppföljaren till Unbreakable och Split är snart här. M. Night Shymalans nya film heter Glass och är den tredje delen i serien som startade med Unbreakable.

Personligen tycker jag att Unbreakable är en fantastisk film. Det är svårt att välja mellan Sjätte sinnet och Unbreakable, men trots allt tycker jag nog att Unbreakable är snäppet bättre. Bruce Willis är ju med i båda och gör sin kanske bästa roll i Sjätte sinnet, men hans prestation i Unbreakable ligger inte långt efter. Samuel L. Jackson gör också en mycket bra insats i den senare och tillsammans med Willis blir skådespelarinsatsen fantastiskt bra.

Jag var inte riktigt lika förtjust i Split, där James McAvoy spelade den minst sagt splittrade personen Kevin Wendell Crump. Men avslutningen gjorde Split betydligt mer intressant och att vi nu i Glass får återse både Bruce Willis som David Dunn och Samuel L. Jackson som Elija Price gör att jag kan inte annat än se fram emot den tredje filmen i serien.

Glass har premiär 18:e januari och du kan redan nu förboka dina biljetter.

Och nej, filmen har inte med glass att göra, utan med glas.

Officiell Trailer på YouTube.
Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.