Stephen Kings A good marriage

När jag läste den här berättelsen, en av flera i novellsamlingen ”Full dark, no stars”, tänkte jag att det här var en av de där berättelserna som definitivt skulle kunna bli en bra film. Och, som en blixt från en klar himmel, fick jag idag se att ”A good marriage” har premiär redan i oktober. Det gick dock inte att hitta någon trailer på Youtube som jag kunde bädda in på den här sidan, men på Apples hemsida fanns en trailer.

För dig som inte orkar eller vill se trailern kan jag berätta att filmen/berättelsen handlar om äktenskapet mellan Darcy Anderson (som spelas av Joan Allen) och hennes make som jag inte minns vad han heter (men han spelas av Anthony LaPaglia). Det visar sig att det finns någonting i deras äktenskap som Darcy inte känner till, och det är ingenting trevligt…

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 kommentarer

  1. Inte en av de bästa i samlingen, men jag kan hålla med om att det kanske är den som bäst skulle lända sig till filmatisering. Särskilt om den innehåller Joan Allen.

7 trackbacks/pingbacks

  1. Filmrecension: The Shining (1980) - Spel och Film
  2. Filmrecension: The Shining (1980) – Carling Creations
  3. Filmrecension: Den gröna milen (1999) - Spel och Film
  4. Filmrecension: Den gröna milen (1999) – Carling Creations
  5. Recension: Det (It) (1990) - Spel och Film
  6. Recension: Det (It) (1990) – Carling Creations
  7. Recension: Castle Rock (2018) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.