Tävla och vinn biobiljetter till The Peanut Butter Falcon

Peanut Butter Falcon

Nu är det dags för ny tävling på Spel och Film. Den här gången kan vi tack vare våra vänner på Noble Entertainment tävla ut biobiljetter till The Peanut Butter Falcon. Allt information om vad du behöver göra för att vara med och tävla finns längre ner.

The Peanut Butter Falcon är en film från producenterna bakom Little Miss Sunshine. Det är en modern äventyrshistoria där den som sett filmer baserade på Mark Twains berättelser kommer att känna igen sig. Historien handlar om Zak (Zack Gottsagen), en ung man med Downs syndrom, som rymmer från ett sjukhem. Han vill följa sin dröm att träna på en professionell wrestling-skola. Äventyret utvecklas med fler personer som spelas av kända skådespelare. Bland annat träffar Zak The Salt Water Redneck (Thomas Haden Church), Tyler (Shia LaBeouf) och Eleanor (Dakota Johnson).

Det här är naturligtvis ett äventyr du vill se på bio. Vi tävlar ut biobiljetter till fem personer, som får två biljetter var – för naturligtvis vill du ha med en vän på den här föreställningen.

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Dakota Johnson, som spelar Eleanor i The Peanut Butter Falcon, är dotter till två kända skådespelare. Vad heter hennes föräldrar?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredag 6:e mars 2020, 23.59 och skriv PEANUT i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer fem svar slumpas fram och fem vinnare får vardera två biobiljetter till The Peanut Butter Falcon.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2020-03-06. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.