Tävla och vinn Ready Player One

ready player one

Steven Spielbergs senaste mästerverk Ready Player One kan nu bli din. Tack vare 20th Century Fox kan vi tävla ut tre exemplar av Ready Player One på blu-ray. 

Ready Player One är en film om en dystopisk värld, där alla vill leva i den virtuella verkligheten OASIS. Men när skaparen av OASIS dör lämnar han efter sig en förmögenhet, som kan vinnas av den som först hittar ett digitalt påskägg i OASIS. Ready Player One handlar om Wade Watts (Tye Sheridan), som naturligtvis vill leta reda på påskägget.

Vill du tävla och ha en chans att vinna behöver du bara göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:
  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Ready Player One handlar om en så kallad virtuell verklighet som man kan uppleva genom att koppla in sig i den och uppleva allt i den världen som om det vore verkligt. Om du fick skapa din egna virtuella verklighet, hur skulle den då se ut?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast lördag den 4:e augusti, 23.59 och skriv READY PLAYER ONE i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

På grund av sommartider kan resultatet dröja lite längre än vanligt. 

Av alla som svarar på frågan kommer tre rätta svar slumpas fram och tre vinnare får varsitt exemplar av Ready Player One på blu-ray hemskickat i brevlådan.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2018-08-04. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för fel i texten.

 

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

 1. Recension: Ready Player One (2018) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.