Kommande film: Aquaman (2018)

Vattenmannen – Aquaman – dök upp i serievärlden redan 1941. Vi fick se Aquaman i Justice League (2017) och nu är det dags för en egen film. 

Arthur Curry (Jason Momoa) är Aquaman, som också är kung av Atlantis. Hans liv och öde har förstås en egen historia, som den här filmen kommer att berätta. Förhoppningsvis får vi reda på lite mer bakgrund än vad vi fick i Justice League. Personligen tycker jag att Aquaman är en av de mer intressanta karaktärerna i DC Comics serieuniversum, vilket kanske beror på att jag inte läst tillräckligt om honom.

Aquaman har premiär i december i år och förutom Jason Momoa ser vi Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II och Nicole Kidman. Trailern hittar du nedanför:

 

LÄS MER: Aquamans officiella hemsida

Om Magnus 1082 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.