Tävla och vinn Unrailed!

Äntligen är det dags att tävla på Spel och Film igen. Den här gången ligger tre digitala exemplar av Unrailed! till Switch i prispotten.

Daedalic Entertainment och Indoor Astronaut har nyligen släppt det nyskapande spelet Unrailed! till PC, Playstation och Switch. Spelet går ut på att bygga järnvägar och köra tåg, online med vänner eller genom lokal co-op.

LÄS MER: Recension av Unrailed!

Nu kan du vara en av tre lyckliga vinnare av Unrailed! till Nintendo Switch. Observera att det är en digital utgåva och vinner du får du en kod som kan användas direkt.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 242 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  Unrailed! handlar om tåg och järnvägar. Vilket år öppnade den första järnvägen med lokdrift och allmän trafik i Sverige?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast fredag 2:e oktober 2020, 23.59 och skriv UNRAILED i ämnesraden. Glöm inte att använda en e-postadress du kan nå om du vinner. Vi skickar bara ut vinsten som digital kod till en giltig e-postadress.

Av alla som svarar rätt på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får vardera ett digitalt exemplar av Unrailed!.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2020-10-02. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.