Trailer: Life (2017)

life

Nästa år är det dags att ta reda på om det finns liv på andra platser i universum. Life handlar om den internationella rymdstationen, där den sex man starka besättningen upptäcker vad som kan vara det första tecknet på liv utanför jorden.

Som vanligt i den här sortens filmer är det ingen rosenröd historia, utan livet är rätt hårt där ute i rymden. Det ser ut att vara en vetenskapligt förankrad film, lite på samma sätt som i The Martian. Minus utomjordiskt liv, förstås, det är ännu inte vetenskapligt bevisat – om än rätt troligt…

Life samlar också ihop en hög välkända skådespelare, och extra kul att svenskfödda Rebecca Ferguson har en framträdande roll, tillsammans med Ryan Reynolds och Jake Gyllenhaal. Vi lovar att återkomma till den här filmen, men under tiden vi väntar på premiären kan ni ta en titt nedan på trailern:

 

 

 

 

 

life

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 kommentarer

Kommentarer är stängda.