Trailer: The Magnificent Seven

Magnificent Seven

Imorgon, den 23:e september, har The Magnificent Seven premiär. Och trots att filmen har premiär imorgon har den en lååång historia. Vi berättar varför och ger dig en magnifik trailer.

The Magnificent Seven (2016) är en remake av filmen med samma namn från 1960, där Yul Brynner, Eli Wallach, Steve McQueen och Horst Buchholz spelade sina livs roller. Eller till viss del åtminstone. Men historien slutar inte där, för 1960-versionen är i själva verket en amerikansk version av Akira Kurosawas De sju samurajerna. I alla tre versionerna är grundhistorien ungefär den samma. Sju ärrade herrar ger sig på ett gäng rövare.

The Magnificent Seven

Även om det är en klassisk historia ser den nya versionen ut att bjuda på just det som nya filmer kan överträffa de äldre med. Kosmetika och nya skådisar med nya förmågor. Trots att det är en historia som designats för att tilltala just det mest primitiva hos oss alla är det en historia som fungerar. Kanske inte för alla, men det är åtminstone en fartfylld västern med Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, Lee Byung-hun, Manuel Garcia-Rulfo, Martin Sensmeier, Haley Bennett och Peter Sarsgaard. Alla tillhör dock inte The Magnificent Seven. Peter Sarsgaard är ärkeskurken och Haley Bennett spelar Emma Cullen som är den som hyr The Magnificent Seven.

 

 

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

1 trackback/pingback

  1. Recension: The First Purge (2018) - Spel och Film

Kommentarer är stängda.