Trailer: Valerian and the City of a Thousand Planets (2017)

Valerian and the City of a Thousand Planets

Alla ni som gillar Luc Besson… Håll i er, för nu ser det ut som om allas vår Luc har överträffat sig själv. Åtminstone att döma av trailern för Valerian and the City of a Thousand Planets, som du kan se nedan. 

Valerian and the City of a Thousand Planets baseras på de tecknade serierna, som på svenska fick heta Linda och Valentin. Valentin är en agent på Rumtidstjänsten och tar med sig Linda från medeltiden. De två kämpar sedan i en framtid där människan har skapat ett imperium som sträcker sig över mängder av solsystem.

Filmen kommer att ha premiär i juli 2017, med Dane DeHaan som Valentin och Cara Delevingne som Linda. Även Clive Owen och Rihanna kommer att vara med, tillsammans med Ethan Hawke, John Goodman och – hör och häpna – gamle hederlige Rutger Hauer.

Vad tror du – blir det bra?

 

 

 

 

Valerian and the City of a Thousand Planets

 

Om Magnus 1083 artiklar
Magnus Carling har arbetat inom IT-branschen sedan mitten av nittiotalet, men en stor del av sin fritid ägnar han åt att skriva. Resten av tiden spenderas med familjen, släkten och vännerna. Han har fler intressen än han hinner med. Bland annat springa, grilla, resa, läsa böcker, se på film, spela spel och fiska finns på listan över saker han gärna gör.

2 kommentarer

  1. Jodå kanske men sin vana trogen lär Besson fjanta till det som vanligt så mina förväntningar ligger nära fryspunkten. Visuellt ser det ok ut men jag trodde det var ”De tusen planeternas rike” som skulle filmas men det blir den något flummiga ”Ambassadören som försvann” – kanske inte det bästa albumet att starta med.

Kommentarer är stängda.