Godzilla vs King Kong får nytt utsläppsdatum

Den kommande Monsterverse-filmen Godzilla vs King Kong får nytt utsläppsdatum. Vi har rapporterat innan att filmen skulle komma ut den 21 maj. Detta blev senare ändrat till den 26 mars, nästan en månad tidigare än först planerat. Och nu har det ändrat datum igen: nu lanseras filmen den 31 mars.

Godzilla vs King Kong är inte den enda filmen har fått nya utsläppsdatum på sista tiden. No Time to Die, A Quiet Place II, Morbius, Uncharted, Ghostbusters: Afterlife och The King’s Man har alla blivit uppskjutna. Detta är ingenting ovanligt nu för tiden. Covid-19 fortsätter att vara en pina för underhållningsbranschen och detta kommer att fortsätta att hända tills krisen är över.

Handlingen

Trailern som kom ut för några dagar sedan målar upp en ganska enkel handling. Av någon anledning så har Godzilla börjat anfalla människor. Alla andra monster har erkänt honom som kung och har inte en chans mot honom… alla utom en.

King Kong, som under åren har knutit ett starkt band med en liten flicka, är den enda som har styrkan och viljan att stå emot Godzilla. Samtidigt försöker Madison och hennes pappa Mark ta reda på vad det är som har fått Godzilla att bli så rasande.

Roller och regissör

Några av skådespelarna från Godzilla: King of the Monsters kommer att återvända i sina roller: Millie Bobby Brown (Stranger Things (2016-2021)) som Madison Russell, Kyle Chandler (Super 8 (2011)) som Mark Russell och Ziyi Zhang (Crouching Tiger, Hidden Dragon (2000)) som Dr Lleene Chen. Det kommer även helt nya skådespelare i roller som inte har bekräftats än: Alexander Skarsgård (True Blood (2008-2014)), Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona (2008)), Brian Tyree Henry (Spider-Man: Into the Spider-Verse (2018)), Eiza González (Baby Driver (2017)), Jessica Henwick (Baliko (2019)) och Demián Bichir (The Hateful Eight (2015))

Filmen är regisserad av Adam Vingar. Han har bl. a. har regisserat You’re Next (2011), The Guest (2014) och Blair Witch (2016).

Om Jill Johansson 388 artiklar
Utbildad översättare (engelska/japanska) och passionerad författare (engelska/svenska).