Tävla och vinn Doktor Sömn

sömn

Tävlingsdags igen! Nu ger vi oss av tillbaka till Stephen Kings värld, där tre exemplar av Doktor Sömn på blu-ray ligger i prispotten.

Doktor Sömn är den efterlängtade uppföljaren till The Shining. I Doktor Sömn ser vi Ewan McGregor i huvudrollen som Danny och han möter ingen mindre än Rebecca Ferguson som Rose in the Hat. Jag har sett Doktor Sömn (recensionen kommer senare i veckan) och kan bara säga att det är en fantastiskt bra filmatisering av boken.

Självklart vill du vara med och tävla. Allt du behöver göra är att följa instruktionerna nedan.

OBS: Var noga med detaljerna, många har i tidigare tävlingar glömt mobilnummer eller att följa instruktionerna nedan – vilket kan leda till diskvalificering.

Vill du vara med och tävla är allt du behöver göra följande:

 1. Gilla och dela det här inlägget på valfri social media.
  Tagga delningen med @spelochfilm (facebook/twitter) eller #spelochfilm (instagram) beroende på vilket socialt media du valt.
 2. Om du inte redan är med på vår e-postlista, skriv upp dig i formuläret nedan. Deltagande följer vår integritetspolicy och syftet med att vara med på listan är:
  1) Få information om tävlingen och om du väljer att stanna kvar:
  2) Få de senaste inläggen en gång i veckan.
  Det är förstås gratis att vara med och du kan när som helst säga upp din prenumeration – men för att delta i tävlingen måste du vara med under tävlingstiden:

  Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste inläggen en gång per vecka:

  Genom att prenumerera på e-postlistan godkänner du att Spel och Film sparar din e-postadress, med syftet att skicka nyheter och sammandrag av bloggen. Du kan när som helst avsluta prenumerationen och via vår sida för Data Privacy begära att dina personuppgifter tas bort.

  Din e-postadress är säker hos oss, vi använder den för utskick en gång i veckan och för att ge dig tips om exempelvis tävlingar. Just nu har vi 241 prenumeranter.
 3. Svara på följande fråga:
  I Doktor Sömn spelas Danny av Ewan McGregor, men vem spelade Danny i filmen The Shining från 1980?

Skicka in svaret till tavla@spelochfilm.se senast söndag 15:e mars 2020, 23.59 och skriv DOKTOR SÖMN i ämnesraden. Glöm inte att bifoga din adress och telefonnummer för att budet ska kunna nå dig vid behov!

Av alla som svarar rätt på frågan kommer tre svar slumpas fram och tre vinnare får vardera ett exemplar av Doktor Sömn på blu-ray.

Tävlingen pågår till och med klockan 23.59, 2020-03-15. Tävlande under 18 år måste ha målsmans tillstånd. Vinsten kan inte bytas mot kontanter och eventuell vinstskatt betalas av vinnarna. De bästa bidragen slumpas fram av Spel och Film och beslutet kan inte överklagas. Vinnarnas namn kan komma att publiceras på spelochfilm.se, samt tillhörande kanaler såsom Facebook och Twitter. Vi reserverar oss för eventuella fel i texten.